Pages

URGENT POST

0 00 comment


Assalamualaikum rakan blogger ku , 

Hari ni beeeyaa nak sangat mintak pertolongan korang untuk edit blog ni , beeyaa tak ada waktu nak edit codeing dia , sebagai upah beeyaa boleh bagi RM10.00 topup , kalau tak cukup lagi beeyaa akan try tambah . Hm hope sangat siapa siapa yang baca entry ni boleh tolong beeyaa . 

please :")

wohoho, suke ? like thankyouu

Hi :*

0 00 comment


Hi assalamualaikum guys .

hihi jangan tengok gambar tuh lama lama , kita malu :> haha hm dah lama beeya tak on blogger ni ,rindu je nak main codeing dia hm  nak edit pun dah tak tahu macam mana . haih , ni pun dapat on sekajap je , btw have a good day on your holiday , and enjoyed your holiday :) 

wohoho, suke ? like thankyouu