Pages

luahan perasaan :')


//new boyfriend : minwoo haha takde lahh abaikan muka dea \\

hari ni dah 3 post aku update . haha biasenya tak rajin macam nyh :) aku nak cakap yang aku tak suka bile blogger cakap


saya dah follow awak , follow kite
balik oke !

hello , aku tengok dashboard follower aku still dduk diam diam jea , takk bergerak langsung . so , kauu tipu aku lahh nyh kann . menyesal akuu follow kau ! esh teruk perangai kau nyh

Note kaki :

jangan nak cari followers yang ramai dengan cara macam nyh boleh kann peaftt -,-
mmg gile gile tak suke lahh kawan .


wohoho, suke ? like thankyouu

2 comments:

Cik Baju Kurung said...

CBK pun pernah kena macam nie . tapi redha jela. nak buat macam mana , kan? =)

//rabiatul said...

, haha redha to poun mmg lahh redha , tapi asik ulang perkara yang sama . wahh T^T