Pages

cari pasal lah kau budak :')


yeahh see tajuk entry to ? okay , budak nih dekad sekolah tadi , tatoe lah ap penyakit dea ttbe jea nak cakar aku . perrgghh kuku tak bole bla . tajam haih tak potong kea ? nak cakar balek tak bole , ad jea nak buad budak to . naseb baek satu geng , klau tak aku dahh . . . hmm *abaikan

tak bole bla nye , ad hati nak sepak aku , haih sayangg sedar lah diri to , panjang mane kaki kau nak sepak aku ? (: ouh yeah lupe td aku tarik kasut kau kan , bile kau nak sepak aku ? haha kesian kau . aku dah cakap kan tadi dekad sekolah , aku akan post pasal kau . see ? aku dah post . kau yg cabar aku kan . heeXD sabar yea . kau dah buad buku aku berselerak , nih balasan untuk kau kwan :') 

 tapi kau jangan ingat aku tak kan post pasal kau lagi , nih baru sikit . tak pedas lagi kan kan ?  act td dekad sekolah aku dah ckpp dekad kau ' okayy kite damai ' tapi kau takde respon langsung , so aku post jelahh :P hee 

okay nak tngok sape budak to ? nih hah awek cun mari 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
eh jupp minum air dulu 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
scroll lagi awak 
-
-
-
-
-
-
-
tadaa *

btw budak to belah kanan name dea MAYSARAH ! yg buad tngan peace to :) 
haha .

lawak lawa kan dea ? hee . jeleous jea bile tngokk muke dea . haha okayy lah byebye :* 

truly by ; Rabiatul

wohoho, suke ? like thankyouu