Pages

contest 2 in 1 by Faeznur and Rabiatul





okay hari ni bukan rabiatul nak join contest kea ap . but rabiatul nak buad contest 2in1 yg dianjurkan oleh faeznur . saya sebagai partner dea . kalau nak tahu syarat syarat for contest nih korang scroll ke bawah okay .

banner :

untuk sesiap yang nak join beatiful pic with camera boleh tengok syarat syarat ni : 

  • hantar kan gambar korang dekad fanpage FAEZNUR * jika tidak like fanpage rabiatul serta merta penyertaan anda akan dibatal kan 
  • wajib bergambar bersama camera anda
  • gambar tersebut boleh diedit
  • gambar yang terbaik akan diplih secara 50% like dan 50% ditangan juri
  • hanya dibenarkan gambar sendiri sahaja
  • gambar FAKE tidak dibenarkan dan akan direcejct serta merta .
  • terbuka kepada lelaki and perempuan


untuk sesiap yang nak join blog kemas dan menarik boleh tengok syarat syarat ni :

  • mesti lah follow blog FAEZNUR and RABIATUL  * untuk tahu perkembangan tentang contest ini 
  • wajib ad blog . kalau takde to pegy sing in cepat cepat
  • lelaki
  • and perempuan boleh join contest nih .
  • wajib letak baner dekat entry
  • buat satu entry pasal ‘ contest blog kemas dan menarik ‘ dan link kan dekat coment bawah nih okay  .
  • kurang dari 10 orang contest ini akan di batalkan .
  • blog akan dinilai dari segi kekemasan dan lain lain .
  • tag  1 orang blogger lain dan pastikan deorng tahu 


hadiah
akan diberi tahu kemudian , kerana sponsor ad yang tidak conferm lagi :) 

okay sampai situ jea syarat syarat untuk contes nih . hope korang join lahh yer . tak rugi kalau join :)

wohoho, suke ? like thankyouu

5 comments:

umi afiqah said...

kalau aku nk masok , aku tkde gmba dgn camera :D

//rabiatul said...

, ngee ! bole pilih lah sama ada nak join contest blog or bergmbar dgan camera .

BagaikanMonsterDiTepiJalan said...

Saya nak joined ,, saya nak masok yg belog paling kemas tu tau ~ hehe ,, ni belog saya , pilh tau !http://bagaikanmonsterditepijalan.blogspot.com/2011/10/contest-2-in-1-xd.html

budak sentap terlampau said...

http://budaksentapterlampau.blogspot.com/2011/10/contest-2-in-1-by-faeznur-and-rabiatul.html rabiatull . okahh dah join (:

budak sentap terlampau said...

http://budaksentapterlampau.blogspot.com/2011/10/contest-blog-kemas-dan-menarik.html join ny sekali :)