Pages

contest blog saya cun by eireen and rabiatul

ni entry , saya dengan eireen buad contest . saya hari ni nak cepad . so kalau nak join boleh tengok rules dea dekad bawah okay :) 



syarat syarat nye ialah


- Follow blog Eireen dan Rabiatul-Wajib ada blog , kalau ada Facebook je No way lah
- Lelaki dan Perempuan , dua dua boleh . Tiada halangan
- Copy banner atas ni
-  Buat 1 entry dan masukkan banner dalam entry tu
- Tag 1 orang
- Jika dah buat entry ini sila hantarkan link entry tu ke entry ni
- kurang dari 10 orang contest ini akan di batalkan .
- blog akan dinilai dari segi kekemasan dan lain lain .
- Start 9/10/2011 ( Monday ) hingga 10/11/2011 ( Thursday ) 
hadiah nye ialah :
first : edit blog , header by Rabiatul
second : edit blog tanpa header by eireen 
thrd : header by Nur Amalina 
fourth : header by wanny levine


hope sangat ramai yang join . amin 

wohoho, suke ? like thankyouu

No comments: