Pages

contest blog saya terbaikk

okay nih saya dgan AINA nak buad satu contest about blog saya terbaikk . kalau nak tahu syarat syarat for contest nih korang scroll ke bawah okay .


banner
syarat syarat penyertaan :

  • warganegara Malaysia #supaya sng nak post hadiah 
  • Mesti ada blog #kalau tak ada , sign up cepat cepat
  • wajib follow blog Aina dan Rabiatul #bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini
  • qyang boleh join ialah lelaki dan perempuan
  • buad satu entry bertajuk Contest Bog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"
  • Dalam enty tu , tempekkan banner yg ada kat atas sekali tu dan linkkan kat url contest ni 
  • tag 3 org atau lebih dan pasti kan deorg tahu  
  • contest ini bermula dari 22 oktober  2011 - 22 november 2011 
hadiah




okayy to hadiah utama dea . so , aplagi jom lah join . btw hadiah owl necklace nih AINA yg sponsor :)

okay itu jea . tak susah kan syarat syarat dea ? btw hope korang join yea (: kalau nak taye ppe bole taye dekad sini Rabiatul Faizal 

owner : Rabiatul  



wohoho, suke ? like thankyouu

64 comments:

Nabila said...

join http://nuralnabil.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Amalina Mustaffa said...

I'm Join this awesome contest--->
http://nuramalinamustaffa.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikk.html

bella said...

joining ;>

http://pearlpuffstory.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

harni nabila said...

http://jelly-pink.blogspot.com/2011/10/blog-saya-terbaik.html
Harni Joined

Han Hanan said...

http://professor-natsuki22.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik-and.html

Miss Pelangy ♥ said...

http://pelangychinta.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

♥ NashaAtie ♥ said...

Already join :)

http://mylovejonghyun.blogspot.com/2011/10/joined-syarat-2-nye-adalah-hadiah-utama.html

SHAZLIN NATASHA said...

I join this contest :)


http://shazlinnatashaeddi.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

By Syahidaa said...

Nak join ke takk? :D

Mrs. Wall said...

http://cokelatpudina.blogspot.com/search?updated-max=2011-10-24T06%3A28%3A00-07%3A00&max-results=1

Prom Scape said...
This comment has been removed by the author.
Prom Scape said...

Join :D

http://rawrrryasmeen.blogspot.com/2011/10/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Mimie Simpson's said...

http://thisstoryaboutyouandme.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html


Joinnn :))

Mimie Simpson's said...

http://thisstoryaboutyouandme.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html


joinned

Nor Fatihah♥ said...

Joined! May the luck with me :)

http://www.flawless-lovedrunk.co.cc/2011/10/contest-blog-saya-terbaikk.html

Nazwa Saedun said...

#join

http://nazwasaedun.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Sarah Najihah Jaafar said...

JOIN

http://sara-quesera.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

HyperActive Girl said...

Join :)

http://putrysvampire.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik-by-aina.html

Ug Sos said...

http://ilyleelyever.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik-by-aina.html

Farahiyah Zainuddin said...

http://bunnyleely.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik-by-aina.html

Farahiyah Zainuddin said...

http://acikayah.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik-by-aina.html

dean said...

http://dean-chumell.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

mica said...

http://darlaa-elmicaa.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik-by-rabiatul.html

Mowmoy said...

nak join ! !

http://mowmoy520.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

fritze said...

http://bbillioes-hn.blogspot.com/2011/10/blog-saya-terbaik.html

An'na Ar'syad said...

saya join ye :)

http://targetontheline.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina-dan.html

Mish Apple said...

nak join :)

http://beehac.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Joined :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/10/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

izzaniss said...

join http://izzaniss-wootwoot.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikk.html

cikk syerot said...

http://painkillerss.blogspot.com/2011/10/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

saya join :DD

QilaDany said...

saya joinn :)

http://qiladanyowns.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

farazila said...

join..=]
http://budakkecikpunyeciter.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik.html

Nazuha Firdaus. said...

Im join=http://nazuhafazuka.blogspot.com/2011/11/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Nazuha Firdaus. said...

Join http://nazuhafazuka.blogspot.com/2011/11/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html :)

Alya Nadhira said...

Alya join :D
http://story-aboutmylife.blogspot.com/2011/11/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Miss Nasya said...

Saye join ea[!]

http://nasyasolleh.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saye-terbaik.html

pelangi safeena said...

http://pelangi-safeena.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-and.html
done :D

✿faryna✿ said...

http://faryna-lovestory.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Ohh ila's said...

ila jOin

http://ilasukatiramisu.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk.html

❤ LoVe Cik Fia ❤ said...

http://loveonmylife-loveofmylife.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-dan.html

Ohh ila's said...

jOin ^^

ttp://ilasukatiramisu.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk.html

Miss Fieyqa said...

Saya join ♥ Weehuuu

http://allsweetsummer.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Nurul Hidayah Dayak said...

http://withlove-nh.blogspot.com/2011/10/warganegara-malaysia-supaya-sng-nak.html
Saya join ^^

Maizatul Adibah said...

Join :

http://maizatuladibahmohd.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk.html

Nisa Sayakinie said...

i want to join it :)

# http://nysnyesa.blogspot.com/2011/11/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Anis Loyy said...

Saya Join !

http://anisloyy.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik.html

ahh ayzaa said...

join > http://ahhayzaa.blogspot.com/2011/11/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html <

bazilaa said...

weewit ~ join contest xD

http://unprivate-belog.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Mimie_huhu said...

Joinn!

http://popo-love.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Nurul Shafiqah:) said...

http://nurulshafiqahramli.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-dan.html

#Joining The Contest :)

fahahhikmah said...

na join contest juga. hope dapat mng >.<





http://yourtwinklingeyecatchesmine.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

dalilah said...

kaq rabiatull ! joining the contest :)
http://offical-iela.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk_10.html

ameera rashida said...

join~
http://stopsayingaboutmeokay.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-and.html

Dina Ifhami said...

joined ^^
http://nurdinaifhami.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Nurliza Sulaiman said...

saya join yee ,

http://www.superbsilent.co.cc/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkkk-by-aina.html

ShafiNazrie said...

join ! :D

http://shafinazrie.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

♥ AFF ♥ said...

Join :)

http://afrinafakiraisnuzulardaugters.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina-and.html

starcandy♥ said...

http://valuable-love.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

join.

Aimi LS said...

EH EH ! DIA MINAT SUNGMIN LAHHH !
HAHAHAHAH!

http://viltadolce13.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

izzatiesofea said...

http://zatiee-sofeaa.blogspot.com/2011/11/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Join disaat akhir :| harap diterima yea

yyayya said...

join :)
http://hwayyayabi.blogspot.com/2011/11/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Arisa Dania said...

http://dania-punye.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

♫Farhah Miyako❤ said...

rabiatul , keputusan pemenang bila kuar ?

B▲TM▲N said...

bila nak kluar keputusan ni?