Pages

contest blogku menawan kalbu by askarrpink & amalina

okayy kali rabiatul nak join contest by askar pink dan amalina . saya tertarik dengan banner dea dekad atas nih . awesome kan kan ? pandai deorg buad . btw nih kembar saye yg tag dekad saye nih , blog dea RABIATUL IBRAHIM comel kan blog dea ? 

okayy nih rules dea 

  1. WAJIB follow blog ASKAR PINK dan AMALINA LAND.
  2. LIKE PAGE ASKAR PINK dan BLOG AMALINA LAND. - PAGE ASKAR PINK - AMALINA LAND just click button LIKE di atas widget follower.
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog AMALINA LAND (Jika anda dari blog AMALINA LAND) dan ASKAR PINK (Jika anda dari blogASKAR PINK).
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Lepas dah buat semua tu, letak link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog AMALINA LAND. Kalau dari ASKAR PINK, letak link contest di ASKAR PINK.
  9. Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan.
hadiah 

  • FIRST PRIZE : RM30 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM10 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom) *Kalau taknak topup, bank-in pun boleh tapi hanya BANK ISLAM sebab tu je bank yang ada kat kawasan rumah kami, haha.
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request).

cara untuk menang 

  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha.
  • Header yang membuatkan kami boleh tertawan.
  • Blog yang kreatf design.                            
saya tag :-
ekhwa dan eyka 

jangan lupa untuk join contest saya yea :) 
owner : Rabiatul

wohoho, suke ? like thankyouu

2 comments:

SitiZulaikha :) said...

Ika dah check penyertaan awak. Thanks sebab join eh :) Goodluck ^^

//rabiatul said...

thankyouu :)