Pages

new look (:





okayy cube tengok keliling blog aku ni , hmm dah tukar kan kan ? mula mula , malas lah nak gune classic template sbb code dea susah , btw ekod tuto kaq nazihah dgan qayy , hmm mcm nih lah jadi amacam ? okay dokk ? haha 

header

yang header nih aku guna freebies yang aku buat sendiri , besok baru aku tukar , hari ni tak sempat , nak kena packing barang lagi untuk family day * erkk apsal cite family day nih -'- 

background

BG pulak aku guna QAYY punya , lawa kan kan ? (: 

yang lain to korang tengok sendiri lah yea , perubahan dea . tehee :D gembira ada , sedih ada , semua ada lahh nak buat classic template nih . hee  kbye (: 

truly by ; Rabiatul 

wohoho, suke ? like thankyouu

No comments: