Pages

tiga jujur dua ribu dua belas

assalamualaikum , every body :D


haha okay aku tahu dah lama aku tak update blog . bukan sebab takde masa . macam biasa tahu ni aku ad periksa BESAR gitu , so internet kena tarik . ouhh shitt ni poun dapat unline dekad cyber cafe :D . hari ni nak post pasal budak 3jujur , yang tuttt . * bak kate cikgu sains dalam bahasa KAMPUNG ialah (....) tetttt lambat load . dah dah abaikan .


 teringat dekat seseorang , budak ni ad mood dea untuk jadi seorang sigila . *sweet
 kenape gambar ni nampak kabur ? why why *lelaki dekat belakang tuh adalah seorang ketua yang tak berperikemanusiaan . haha takde lahh
 say something about this -,-
 tren tunjuk lambang nikon (pinjam) haha
 time tuh show my nw fone . haha kau kesah ?

 okay takde keje amik gambar meja BURUK .
 ini tren jugak tunjuk CAMERA NIKON (pinjam) *comel jea ~
 setiap gambar harus ad sipendek dan si .....
 okay lagi sekali tren tunjuk lambang nikon . budak ni kuat tidur dalam kelas . memang sweet
 ketua dengan penolong yang takde tanggunjawab . comel jea
 dari kiri azira si lesung BATU , may si tutttt , syasya errr ntah lahh
azira , anwar , syasya . mcam orang gila bila dapat caamera
 geng orang kampung
kelas tahun lepass . dua jujur . :)

ah dah tuh jea , laain kali aku post yang lain pulak . sebab TIME dekat cc ni dah nak habis . k good bye . SET FIRE TO THE WATER :D
assalamualaikum :)

wohoho, suke ? like thankyouu

2 comments:

siti zulaikha said...

bw here.. drop sambil2 follow awk.. (= nice entry chomell

eyra syahira said...

singgah sini ;)