Pages

padan muke :P


jyeahh padann muke :) baru puass hati aku koyakan beg kau tadi . eh perempuan to baru permulaan . now kite mulakan permainan :D aku nak tegok besar mane kau dengan pangkat kau sebagai BUDAK HAWT . hah ? kau nak panggil bf kauu to ? sikit poun aku tak goyang lahh .

at least aku penah dengar , bf kau poun takk anggap kau nyh gf dea . hah ? terang terang kauu ny kena game :DD haha sape lahh nak dekad kau nyh ? deorag nak duet kau jea ! ouhh yea semalam poun aku ad post entry pasal kau jugak . >> klick here babe << cube kau andd the bloggers baca komen dekad post entry nyh . see ? wea budak hawt , budak taman kauu pun takk suka kau lah ! so , kauu nuc panggil back up mane ? cosin kauu ? eeuuww dengan cosin kauu aku sepak nanti .

oke lahh FADLINA ! cukupp lahh dengan perangai gedik kau to . kau nak cakap bulan puasa tak boleh gado . so what ? aku tak kira bulan puasa tak bulan puasa . eh lagi satu kauu bosia eh ? sorry akuu cakap macam to . banyak orang panggil kau dengan gelaran to . so , kauu ny mmg perangai macam to kea ? wahhh hebak lahh mu der ^^ tabik sama lu ! erkk ~

banyak lagi aku nak tulis takut korang malas nak bace , bleh jadi krang nak tulis entry pasal dea nyh . haha sorry sbb banyak keluar perkataan kesat . tengah bengang nyh . ap ap poun boleh jadi ! :DD sorry again

asslamualaikum

wohoho, suke ? like thankyouu

8 comments:

NaimJamaluddin said...

argh!!!!!
stressnya baca...hehe
beton x follow naim betul lagi...cba beton tgk blk blog naim... =)

rabiatul ! said...

hah ?

Eyqa Hasnan said...

rilex . jangan marah sangat

rabiatul ! said...

, haha tengahh rilex lahh nyh :D

dayah , said...

budak taman? haha, akak ea?

rabiatul ! said...

haha a ah :D

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

//rabiatul said...

fahmie :D