Pages

tempahan header


hari ni nak buka tempahan untuk header punya . tak lawa mane poun . sekarang ni nak guna duet sikit . so , sorry sape saya buad kan header to buruk . -,-

dekad bawah ni price dea . eh dekad atas to poun ad jugak bole tengok . kalau tak nampak clik gambar to untuk tumbesaran :)

SIMPLE : RM 3.00

= yang simple ni . rabiatul just letak tulisan saja . boleh pilih tulisan dea .

OWN CHOICE

= yang ni pulak , ekot korang nak yang macam mane . boleh tambah tambah doodle or gambar yang korang berkenan to .

sorry kalau edit tak berapa cantik yang mungkin . hanya yang mampu saje . dekad bawah ni ad header yang pernah rabiatul buat


to jelah kodd . kalau berminat boleh refer HERE :D

MAAF KALAU BURUK -,-



wohoho, suke ? like thankyouu

No comments: