Pages

SELAMAT HARI RAYA

hello guys :> dah lama right aku tak buka blog ? sebab ad orang SABOTAJ blog aku nyh . eh cakap jelah kau jeles sampai blog aku poun nak rosak kan bagai . HAHA . sekarang ni blog aku dah cacat gila gila . dah taktahu nak edit macam mane lagi :'(

hurm abaikan jea lah sekarang nak cerita pasal raya bukan blog . hah esok luse dah raya kan ? untung lah sape yang puase full to . dapad duet raye banyak . \\lelaki// kalau perempuan to aku tak percaye lahh . sbb ..... pk lahh sendiri :DD haha

tahun nyh aku raya dengan group BBB . group to gila syok abis lahh . budak budak dea semua sporting . eceh -,- sape nak masuk to bole inbox aku dekad efbee atau poun fanpage aku sendiri dekad SINI .

hurm to jelah kodd . sekarang nyh nak prepair baju . nak bertolak balik kampung . tak sabar rasenya . HAHA ! kau ad ? LALALA . Maafkan lah saya jika saya terkasar bahasa/terperli/terkecilkan hati/termaki/terkutuk anda . mungkin bukan anda yang saya maksudkan . SELAMAT HARI RAYA ♥


oke aku tahu ayat aku nyh tetibe saya awak . so , ada aku kesah ?
SELAMAT HARI
RAYA



wohoho, suke ? like thankyouu

2 comments:

aque said...

selamat hari raye ;)

//rabiatul said...

, oke selamat hari raye jugak :)