Pages

tiada tajuk :)


sebernanya tatk tahu nak letak tajuk apa so , letak "TIADA TAJUK" :) . hah dekat sini ada satu permainan meyh maen meyh :DD tahu lah dah lapuk diusang \\ecehh ayat tak boleh bela :3 // itu poun aku amek dekat salah satu group yang aku sayang ecehh kiss sikit :*

GROUP :
BUDAK BUDAK BLOGGER \\beybeybey//

muhehehe group to comel , ramai budak budak dea sporting jea :DD kalau boleh nak raye same same dengan deorang semua . baru lah meriah kan kan ? hah balik paa tajuk . dekad bawah nyh hah lahh permainan dea


Choose your Birthday
1.Donghyun
2.Hyunseong
3.Jungmin
4.Kwangmin
5.Youngmin
6.Minwoo
7.Donghyun
8.Hyunseong
9.Jungmin
10.Kwangmin
11.Youngmin
12.Minwoo
13.Donghyun
14.Hyunseong
15.Jungmin
16.Kwangmin
17.Youngmin
18.Minwoo
19.Donghyun
20.Hyunseong
21.Jungmin
22.Kwangmin
23.Youngmin
24.Minwoo
25.Donghyun
26.Hyunseong
27.Jungmin
28.Kwangmin
29.Youngmin
30.Minwoo
31.Donghyun

Choose your Birthmonth
1.Went Out with me
2.Wants to marry me
3.Kissed me
4.Hate me
5.Puked on me
6.Sing for me
7.Slept with me
8.Cooked for me
9.Hugged me
10.Loves me
11.Dance with me
12.Pinched me

Choose the last number of your Birthyear
0. Because he was bored
1. Because he couldn't resist me
2. Because i'm smart
3. Because i'm cool
4. Because we are meant to be
5. Because i'm hot
6.Because i'm funny
7. Because he thinks i'm pretty
8. Because he loves me
9. Because i'm cute

cube lah try oke ? saya punye #minwoo slept with me because he loves me . hee kan best kalau betol . muhehehe .


SELAMAT HARI RAYA
MUAHH


kiss sikitt :*



wohoho, suke ? like thankyouu

2 comments:

Nisa Nabila said...

rab, aku dapat youngmin sing for me because he think i'm pretty ! harhar youngmin tu siapa?

//rabiatul said...

, haha dont no lhh :P