Pages

freebies float welcome note

sekarang dah pukul 12 malam . wahh aku takk tido lagi . sebab HW banyak sangat -,- cigku ni pantang nampak kite cuti jea , mesti nak bagi kerja sekolah . hari ni aku dengan belambak kerja sekolah , rajin sikit nak buat freebies untuk korang :) tapi taktahu lah ada orang yang nak kea tak T^T .

dekad bawah ni ad empat color korang boleh pilih yang mane berkenan :) tapi yang fst to . aku tak transparent kan lagi . korang buat sendiri lah okay . yang lain to aku dah transparent














kalau nak just click dekad gambar to . kalau siapa yang tak tahu nak tarok dekad mane tengok tuto ni -sini -

duit raya aku tahun ni sikit jea dohh -,-
korang pulak dpat berapa ?


wohoho, suke ? like thankyouu

No comments: