Pages

Tutorial buang underline bawah link

sekarang ni mmg banyak yang ad tuto delete underline bawah link . btw yang code ni lain sikit . sbb kebanyak code yang aku cube semuanya tak menjadi . oke dekad bawah nih ad dua cara okay . terpulang pada korang lah nak ekut yang mane , biasenya aku buat yang menjadi dekad cara yang pertama cred to ALIA and TOK POPIT

cara yang pertama 
1. dashboard-design-edit HTML

2. ctrl+f search this code  </head>


3. copy code bawah ni dan pastekan dekad atas code </head> tadi 


<STYLE> <!-- a {text-decoration:none} //--> </STYLE>
cara yang kedua  

1. dea sama macam step yang ats tadi cume korang ctrl + f cari code nih

a:link { dengan a:visited {

2. then paste kan code bawah ni dekad bawah code a:link { and a:visited { tadi 


text-decoration:none;

3. DONE ? SAVE :)

dalam proses nak buat freebies header dengan welcome note . cadang nak buat
header jea . ttbe salah sorang ahli BBB yg omei req . saya dengan baik hati nye buat :D


wohoho, suke ? like thankyouu