Pages

frust T^T




okay entry ni khas untuk budak budak yang buat page pasal aku dekad efbee ! eh memang aku nak mencarut lah cite dea . huh takpe takpe , sabar rabiatul , sabar !

tapi aku tak kesah lah deorang nak buat bape banyak page pasal aku . aku boleh terima tapi takpayah nak tag tag name page to dekad aku , boleh kan ? aku tak suka !

lagi poun apa function buat page ni semua , kau lagii buat aku famous lahh dengan benda ni semua , lagi ramai yang kenal aku . *cehh bukan nak bangge kea ap , tapi mmg kenyataan . right ?

huh nak mintak tolong like FANPAGE ni .



I know this sentence near the top, kind of rude. sorry T^T 

wohoho, suke ? like thankyouu

No comments: